Zimní SPARTA CUP 2017 - poděkování

Zveřejnil Marcel Gebert - 9.12.2017 22:45

Ceny a poháry rozdány, Zimní SPARTA CUP 2017 je za námi

Moc děkujeme všem párům za účast, vítězům a medailistům gratulujeme, ostatním párům přejeme hodně štěstí na příštích soutěžích :-)

Děkujeme porotcům a funkcionářům: Eva Bartuňková, Miroslav Brožovský, Walter Elschek, Lenka Gebertová, Martin Houška, Jaroslav Krtička, Zdeněk Landsfeld, Dobromil Nováček, Zdeněk Řeřábek, Jiří Ševčík, Ivo Šimáček, Jan Taraba, Andrea Třeštíková, Milan Šatan, Dana Machátová, Aleš Beránek, Ladislav Šípek, Pavel Zita.

Děkujeme všem Sparťanům, kteří nám pomohli s výzdobou sálu, s prací u sčitatelů a prezence, s přípravou mňamek pro porotu, s koučováním dětí, či se závěrečným úklidem: Jirka a Jiří Brichovi, Markéta Feiferová, Šárka a Lubor Hálovi, Eliška Hrbáčková, Tomáš Korec, Jan Koucký, Stáňa a Petr Křelinovi, Marie Kučerová, Romana a Pavel Kušičkovi, Karolína Ladýřová, Vladimír Míka, Terezka Myslíková, Stanislav Novák, Eliška Routová, Ondřej Sliška, Andrej Šimko, Marcela Šmrhová, Diana Vitikačová, Dagmar Zajíčková, Božena Gebertová (snad nikdo nechybí...)

Těšíme se na fotografie od Libora Makrlíka.

Děkujeme všem, kteří nám pomohli zajistit ceny: Jaroslav Gottwald, p. Havránková, Šárka Hálová, Pavel Kušička, Kamila Jelínková, Robert Pelc. Velmi si vážíme pomoci všech výše uvedených... Bez vás by soutěži vždy něco chybělo. Děkujeme a budeme se na Vás na všechny těšit na dalším SPARTA CUPu.

Za Taneční klub SPARTA PRAHA Marcel a Lenka Gebertovi

IMG_8731.JPG

Kontaktujte nás

Marcel Gebert
+420 606 807 807
marcel.gebert@email.cz
Mgr. Lenka Gebertová
+420 602 173 088
lenka.gebertova@seznam.cz

Děkujeme za podporu činnosti klubu MČ Praha 11, Magistrátu hl. m. Prahy, MŠMT a Národní sportovní agentuře.

MČ Praha 11 logo  Magistrát hl. m. Prahy logo

Národní sportovní agentura

Děkujeme za podporu soutěže SPARTA CUP:

Magistrát hl. m. Prahy logo  MČ Praha 4 logo

SteamOne logo

Zeppelin